Marco Bijlemeer

Het aangeraakt worden en het ontdekken van mijn diepe innerlijke rust en wijsheid heb ik zelf ervaren als essentieel om mijn burn-out te verwerken en weer levensgeluk te kunnen ervaren. Die ervaring deel ik sinds 2008 met veel liefde met familie, vrienden en cliënten.

Ik ben in 1959 geboren in Arnhem in een ondernemersgezin en ben de oudste van drie broers waarvan de middelste in 2007 is overleden. Ik ben 17 jaar getrouwd geweest en heb twee volwassen dochters.

Als HTS-Bouwkundige heb ik 14 jaar in de bouw gewerkt waarvan 6 jaar in Zuid-Afrika. Na mijn post-hbo avondstudie bedrijfskunde en sabbatical year, waarin ik een jaar huisvader heb mogen zijn, heb ik zeven jaar als senior projectmanager en logistiek manager voor HP gewerkt in internationale automatiseringsprojecten.

Een heftige burn-out zette mijn leven op zijn kop. Met de rug tegen de muur kon ik niet anders dan mijn persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling voor het eerst echt aandacht geven door het volgen van o.a. de opleidingen genoemd op de links pagina. Tijdens de inmiddels meer dan 14 jaar aan opleidingen is mijn eigen praktijk voor ontspanningsmassage ontstaan.

Marco Bijlemeer                    Notarisappel 50  6662 JR  Elst GLd                    06-33909856